Vi söker boendestödjare

Teambo i Göteborg söker en Boendestödjare

Teambo i Göteborg AB startades år 2003 och har sedan starten arbetat med referenslägenheter, träningslägenheter, skyddade boenden, rumsboenden och vandrarhem. Den huvudsakliga verksamheten är att tillhandahålla boenden med psykosocialt stöd. Uppdragsgivare är socialtjänsten. Våra målgrupper är individer över 18 år med psykosocial problematik, beroende, psykiska funktionshinder samt även samsjuklighet, och som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden.

Vi söker nu en boendestödjare som vill arbeta tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att stödja våra boende i sina egna hem samt att samverka med andra, för den boende, relevanta kontakter. Du arbetar utifrån uppdrag av socialtjänsten och kommer att hjälpa den boende utifrån den genomförandeplan som upprättas. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för samverkan, dokumentation, uppföljning och utveckling. Arbetet utgår ifrån våra lokaler på Ringön i Göteborg, men du ska arbeta som boendestödjare i hela Västra Götaland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning så som stödassistent, behandlingspedagog, socionom undersköterska eller mentalskötare.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser det som självklart att du har lätt att samarbeta, är flexibel, kan engagera samt är en tydlig och god kommunikatör. Du behöver ta ett stort eget ansvar för ditt arbetsuppgifter och du behöver ha datorvana då det ingår dokumentation i dina arbetsuppgifter.

Körkort är ett krav, då du kommer röra dej över ett stort arbetsfält.

Vi erbjuder

Vikariat under perioden 170901-181231, med möjlighet till förlängning

Lön enligt överenskommelse

Kollektivavtal

Innan anställning behöver utdrag ur polisregistret lämnas

Vid frågor kontakta gruppchef Petra Isaksson, 031-361 45 85

Vi vill ha sin ansökan senast 170816

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till ulrika.wallenius@teambo.se