Teambo söker medarbetare till flytt och städ

Teambo i Göteborg söker personer för flytt, städ och möblering

Teambo i Göteborg AB startades år 2003 och har sedan starten arbetat med referenslägenheter, träningslägenheter, skyddade boenden, rumsboenden och vandrarhem. Den huvudsakliga verksamheten är att tillhandahålla boenden med psykosocialt stöd. Uppdragsgivare är socialtjänsten. Våra målgrupper är individer över 18 år med psykosocial problematik, beroende, psykiska funktionshinder samt även samsjuklighet, och som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden.

Vi söker nu en – två personer som kan arbeta extra med att städa, flytta och möblera våra lägenheter. Anställningen är att arbeta timmar utifrån de behov vi har.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att, tillsammans med ett arbetslag, städa, flytta och möblera våra lägenheter. Arbetet utgår ifrån våra lokaler på Ringön i Göteborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta extra och som kan arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du har arbetat med liknade arbete tidigare, gillar att ”hugga i” och ta dig an nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi det som självklart att du har lätt att samarbeta, är flexibel och noggrann. Du behöver ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Timanställning

Dagtid

Tillträde snarast

Lön enligt överenskommelse

Kollektivavtal

 

Vid frågor kontakta Mats Larsson, tel 031-982448

Vi vill ha din ansökan senast 170924, men vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till  jobb@teambo.se