Kvalitet – en av våra framgångsfaktorer

Vi är stolta över att kunna visa vad vi gjort och för vem. Som bemanningsföretag i socialtjänsten är vi mycket noggranna i både urval och uppföljning. Förutom den evidensbaserade rekryteringsprocessen är närvaro under uppdragen och ordentliga uppföljningar nycklarna till vår framgång.

Så här säger några av våra kunder i landet om samarbetet med Teambo Konsult.

Björn i en västsvensk kommun

Vi beställde en konsult som skulle kunna barn-och unga-handläggning. Konsulten som kom var självgående från dag ett och dessutom hade hon erfarenhet från missbrukshandläggning vilket vi också var i behov av. Vi kunde därför använda henne som bollplank även där.

Fördelar med att ta in en konsult är att de behöver inte läras upp, de bara funkar direkt och man betalar bara för tiden som konsulten jobbar.

Lena i Skåne

Konsultens fantastiska arbete sparade mer pengar än vad konsulten kostade.

Karin i Dalarna

Vi blev positivt överraskade av konsultens gedigna erfarenhet. Vi hade förväntat oss en som kunde jobbet men den som kom hit hade så mycket kunskap och erfarenhet så hon blev vår samordnare istället för handläggare.

Johan i Stockholm

Vi hyrde in en chef från Teambo Konsult i väntan på att rekrytera en ny chef. Tanken var att upprätthålla arbetet på förvaltningen men denna konsult hjälpte oss med översyn och nya riktlinjer som ledde till stora besparingar och förenklingar i arbetet för oss