Teambo ny logotyp

Presentation av Teambo

Teambo logotyp

Teambo startade år 2003 och bedriver verksamheter inom boende och bemanning riktade till socialtjänsten. Teambo har ISO-certifiering enligt standard SS-EN ISO 9001:2015 samt SS-EN ISO 14001:2015.

Boendelösningar

Utifrån boendedelen är målgruppen personer över 18 år med psykosocial problematik, beroende, kriminalitet, psykiska funktionshinder samt samsjuklighet, och som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden eller är i behov av skyddat boende. Grundtanken är att stödja personer till ett så självständigt boende som möjligt. Teambos breda utbud av boendelösningar gör att vi kan erbjuda trygga och flexibla insatser anpassade efter individuella behov.

Vi erbjuder individanpassade lösningar och med hög flexibilitet strävar vi alltid efter att skapa kvalitativa insatser. Vid samtliga boendeplaceringar har vi regelbunden kontakt och uppföljning med socialtjänsten. Vi arbetar utifrån socialtjänstens uppdrag, upprättar genomförandeplaner och lämnar varje månad boenderapporter.

Skyddat boende

Skyddat boende erbjuds till de personer som behöver komma ifrån sin hemmiljö på grund av hot eller våld. Det kan handla om hedersrelaterad problematik, våld i nära relationer eller behov kopplat till kriminalitet såsom organiserad brottslighet eller våldsbejakande extremism. Vi ser till helheten och tar hänsyn till individens och socialtjänstens önskemål.

Lägenheterna, som är fullt möblerade, är utlokaliserade runt om i landet och vi har personal som stöd för den boende under hela boendetiden. Trygghet och säkerhet är av yttersta vikt. Placering sker i samverkan och utifrån hotbild. Vi erbjuder individanpassad information om vad personen själv bör tänka på för att främja sin säkerhet. Vi kan omgående omplacera personer vid en uppkommen hotbild. Som en del i insatsen arbetar vi fram en skyddsbedömning.

Akutboende med anpassat stöd – specialboende

Detta är en boendeform som skräddarsys efter de behov som personen har. Vår personal besöker regelbundet den boende under hela placeringen och erbjuder stöd utifrån uppdraget från socialtjänsten.

De personer som kan vara aktuella för akutboende med anpassat stöd – specialboende kan exempelvis vara akut hemlösa, komma direkt från behandlingshem, ha ett latent missbruk, någon form av psykisk, fysisk eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning eller vara nyligen frigiven från fängelsestraff. Det kan vara personer som behöver extra stöd för att sedan övergå till en mer självständig boendeform. Stöd i kontakt med myndigheter och andra betydelsefulla personer är centralt i arbetet. Lägenheterna är fullt möblerade och ligger utlokaliserade runt om i landet.

Träningsboende och referensboende

Träningsboende är steget före referensboende. Lägenheten för träningsboende är grundmöblerad. En lägenhet för referensboende är omöblerad. Syftet med referensboende är att kunna få boendereferenser för att kunna gå vidare mot ett eget lägenhetskontrakt. I insatserna träningsboende och referensboende arbetar boendestödjare med att motivera och stödja individer att självständigt kunna sköta ett hem. Vår personal besöker den boende kontinuerligt under hela boendetiden och genomförandeplanen ligger till grund för arbetet.

Boende utan stöd, BUS

För vuxna och familjer som inte behöver något stöd finns boende utan stöd i form av vandrarhem eller lägenhet.

Konsult

Teambo erbjuder bemanningstjänster för socialförvaltningar i hela Sverige. Vi tillhandahåller bemanning i form av erfarna handläggare och chefer inom socialtjänstens samtliga verksamhetsområden.

Teambo har tillhandahållit bemanningslösningar sedan år 2009 och har utfört uppdrag för många kommuner och stadsdelsförvaltningar i landet. Administrationens lokaler är belägna på Ringön i Göteborg. Vi har även lokalkontor i Helsingborg. Våra konsulter har hela Sverige som arbetsfält.

Konsultverksamheten präglas av hög kompetens, korta beslutsvägar, flexibilitet och lyhördhet. Vi sätter högt värde i att ha en fortgående dialog med socialtjänstens företrädare och skräddarsyr lösningar utifrån uppdragsgivarens behov. Teambo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vi har kollektivavtal samt är ISO-certifierat enligt standard SS-EN ISO 9001:2015 samt SS-EN ISO 14001:2015.

För mer information och kontakt: www.teambo.se & www.teambokonsult.se

Marknadsansvarig för skydds- och specialboende

Teambo startades år 2003 och den huvudsakliga verksamheten är att tillhandahålla boenden/lägenheter med tillsyn och psykosocialt stöd. Målgruppen för Teambo är familjer och individer över 18 år, som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden och som kan ha psykosocial problematik, missbruk, kriminalitet samt psykiska funktionshinder. Uppdragsgivare är i huvudsak socialtjänsten. Skydds- och specialboende riktar sig till personer som är i behov av skydd av olika anledningar, så som hotbild och hedersproblematik.

Vi söker nu en marknadsansvarig säljare, som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Teambo står inför en expansion och kommer även att starta verksamhet i nya geografiska områden.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att vara Teambos länk gentemot våra uppdragsgivare. I detta ingår att både hålla nära kontakt med befintliga uppdragsgivare och aktivt skapa nya kontakter och uppdrag runt om i landet och presentera vad vi har att erbjuda. Du kommer att aktivt delta i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete.

Arbetet utgår ifrån huvudkontoret på Ringön i Göteborg, men du kan komma att arbeta med hela landet som arbetsfält.

Kvalifikationer

Vi vill att du har utbildning inom socialt arbete, gärna som socionom eller annan lämplig liknande utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet från området, gärna den kommunala socialtjänsten. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med skyddsfrågor antingen från beställar- eller utförarsidan.

Som person är du affärsdriven, gillar utmaningar och är resultatorienterad. Du behöver ta ett stort eget ansvar för att bygga upp, driva och utveckla arbetet. Som person är du noggrann, trygg, har en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera.

B-körkort ett krav då det ingår resor i tjänsten.

Vi erbjuder

Heltid
Tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning
Start snarast eller enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal
Innan anställning behöver utdrag ur polisregistret lämnas

Vid frågor kontakta verksamhetschef Maria Bäcklund, 031-361 45 92 eller maria.backlund@teambo.se
Vi vill ha sin ansökan senast 180617
Mejla din ansökan med CV och personligt brev till maria.backlund@teambo.se

Mingel och föreläsning

Den 27 april i Malmö och 4 maj i Göteborg kommer vi ordna föreläsning i dokumentation ur skydd-och riskaspekten. Rebecca Svensson, socionom och föreläsare,  kommer att informera och diskutera kring detta. Ska bli mycket spännande och lärorikt. Vi kommer i samband med detta bjuda på mingel med tilltugg.

Teambo Konsult söker socionomer i hela landet

Vi söker handläggare inom barn o unga-ärenden

Vill du bli vår nya kollega?

Teambo Konsult är ett auktoriserat bemanningsföretag specialisterat på rekrytering och uthyrning av socionomer på samtliga nivåer inom socialtjänstens verksamhetsområden.  Vårt uppdrag är att matcha erfaren och kompetent personal till viktiga tjänster inom socialtjänsten, vilket vi gör genom bemanning, rekrytering och andra former av skräddarsydda lösningar efter uppdragsgivarens önskemål.

Teambo Konsult åtar sig uppdrag i hela Sverige och söker nu rutinerad och kunnig socionom för utredningsuppdrag inom barn och unga.

Arbetsuppgifter

Handläggning och dokumentation samt utredning  av barn och ungas situation och behov enligt BBIC.

Kvalifikationer

Socionomexamen samt flerårig erfarenhet av utredningsarbete enligt BBIC gällande både barn och ungdomar. Erfarenhet av LVU-ärenden är en fördel och god dokumentationsförmåga ett krav. Erfarenhet av arbete med ensamkommande barn är ett plus.

Som person är du öppen för nya utmaningar, flexibel, lösningsfokuserad och effektiv. Du har ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll.

Teambo konsult erbjuder dig med ovanstående förutsättningar bland annat:

Goda arbetsvillkor i en utvecklande och positiv miljö tillsammans med oss.

Möjlighet till kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar.

Praktiskt stöd och hjälp från vår konsultsupport under tiden du är ute på uppdrag.

Naturligtvis har vi även kollektivavtal och erbjuder friskvård.

Anställning

Teambo konsult AB erbjuder en variation av anställningsformer, så kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur du vill jobba. Vi har både visstidsanställningar kopplade till specifika uppdrag, tillsvidareanställningar, samt uppdrag till dig som vill arbeta som underkonsult genom din egen firma.

Vi som arbetar på Teambo Konsult, har lång erfarenhet av bemanning och arbete inom socialtjänsten  och finns som ditt bollplank i vardagen. Vi är närvarande och vill att du ska känna dig trygg med din anställning hos oss.

Ansökan och information

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande. Skicka CV och personligt brev till

ulrika.wallenius@teambo.se   eller via hemsidan www.teambokonsult.se

Har du frågor, ring Ulrika Wallenius 0709-100318.

Kom och träffa oss i Stockholm

Är du socionom med lång erfarenhet?

Den 6/7 har vi bokat plats på Boule&Bar i Rålambshovsparken i Stockholm. Vi ses klockan 18.00 för spel och efter det bjuder vi på mat.

Du får möjlighet att träffa oss och ställa frågor om konsultyrket och om Teambo Konsult

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till ulrika.wallenius@teambo.se eller hör av dej på 0709-100318