Marknadsansvarig för skydds- och specialboende

Teambo startades år 2003 och den huvudsakliga verksamheten är att tillhandahålla boenden/lägenheter med tillsyn och psykosocialt stöd. Målgruppen för Teambo är familjer och individer över 18 år, som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden och som kan ha psykosocial problematik, missbruk, kriminalitet samt psykiska funktionshinder. Uppdragsgivare är i huvudsak socialtjänsten. Skydds- och specialboende riktar sig till personer som är i behov av skydd av olika anledningar, så som hotbild och hedersproblematik.

Vi söker nu en marknadsansvarig säljare, som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Teambo står inför en expansion och kommer även att starta verksamhet i nya geografiska områden.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att vara Teambos länk gentemot våra uppdragsgivare. I detta ingår att både hålla nära kontakt med befintliga uppdragsgivare och aktivt skapa nya kontakter och uppdrag runt om i landet och presentera vad vi har att erbjuda. Du kommer att aktivt delta i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete.

Arbetet utgår ifrån huvudkontoret på Ringön i Göteborg, men du kan komma att arbeta med hela landet som arbetsfält.

Kvalifikationer

Vi vill att du har utbildning inom socialt arbete, gärna som socionom eller annan lämplig liknande utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet från området, gärna den kommunala socialtjänsten. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med skyddsfrågor antingen från beställar- eller utförarsidan.

Som person är du affärsdriven, gillar utmaningar och är resultatorienterad. Du behöver ta ett stort eget ansvar för att bygga upp, driva och utveckla arbetet. Som person är du noggrann, trygg, har en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera.

B-körkort ett krav då det ingår resor i tjänsten.

Vi erbjuder

Heltid
Tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning
Start snarast eller enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal
Innan anställning behöver utdrag ur polisregistret lämnas

Vid frågor kontakta verksamhetschef Maria Bäcklund, 031-361 45 92 eller maria.backlund@teambo.se
Vi vill ha sin ansökan senast 180617
Mejla din ansökan med CV och personligt brev till maria.backlund@teambo.se