Teambo Konsult AB söker erfarna socionomer till konsultuppdrag.
Är Du intresserad av att bli uppskattad, lyssnad på och sedd på ett arbete där Din kompetens tillvaratas till fullo?
Är Du intresserad av ett arbete som innebär glädje, utveckling och ett utökat personligt nätverk?
Är Du intresserad av att resa och uppleva nya platser?
Om Du svarat ja på ovanstående frågor så är Du en klockren kandidat för ett konsultjobb genom Teambo Konsult!

Teambo Konsult är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning och rekrytering med en specialisering inom socialtjänstens verksamhetsområden. Vårt mål är att vara det självklara valet för socialtjänsten vid bemanning och rekrytering, men vi vill också vara det självklara valet för socionomkonsulter som söker en arbetsgivare som är trygg, positiv och som uppskattar sina medarbetare.
Vi bemannar uppdrag på samtliga nivåer inom socialtjänsten och söker just nu kunniga och erfarna socionomer för spännande uppdrag på förvaltningar runt om i Sverige på både chefs- och handläggarnivå.

Teambo Konsult erbjuder bland annat god ersättning för det arbete Du utför, friskvårdsbidrag samt interna och externa utbildningar. Vi har kollektivavtal och försäkringar och som konsult hos oss har Du även tillgång till omfattande stöd från oss på kontoret som har mångårig erfarenhet av socialt arbete. Vår konsultsupport hjälper Dig med praktiska frågor när Du är ute på uppdrag.

Vi söker Dig som vill ha en tillsvidareanställning, visstidsanställning alternativt vill jobba som underkonsult genom din egen firma.
Körkort är önskvärt, men inget krav.

Vi ser framemot att ta emot Din ansökan som du mejlar till ulrika.wallenius@teambo.se Har du frågor så kontakta Ulrika Wallenius på nummer 0709-100318