Teambo Konsult är ett auktoriserat bemanningsföretag specialiserat på rekrytering och uthyrning av socionomer på samtliga nivåer inom socialtjänstens verksamhetsområden. Vårt uppdrag är att matcha erfaren och kompetent personal till viktiga tjänster inom socialtjänsten, vilket vi gör genom bemanning, rekrytering och andra former av skräddarsydda lösningar efter uppdragsgivarens önskemål.
Teambo Konsult åtar sig uppdrag i hela Sverige och söker nu rutinerad och kunnig socionom för utredningsuppdrag inom barn och unga.
Arbetsuppgifter
Rättssäker handläggning och dokumentation gällande utredningar av barn och ungas situation och behov enligt BBIC. Beslutsfattande i enlighet med gällande lagstiftning.

Kvalifikationer
Socionomexamen samt flerårig erfarenhet av utredningsarbete enligt BBIC gällande både barn och ungdomar. Erfarenhet av LVU-ärenden är en fördel och god dokumentationsförmåga ett krav. Erfarenhet av arbete med ensamkommande barn är ett plus.
Som person är du öppen för nya utmaningar, flexibel, lösningsfokuserad och effektiv. Du har ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll.

Teambo konsult erbjuder dig med ovanstående förutsättningar bland annat:
Goda arbetsvillkor i en utvecklande och positiv miljö tillsammans med oss.
Möjlighet till kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar.
Praktiskt stöd och hjälp från vår konsultsupport under tiden du är ute på uppdrag.
Naturligtvis har vi även kollektivavtal och erbjuder friskvård.

Anställning

Teambo konsult AB erbjuder en variation av anställningsformer, så kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur du vill jobba. Vi har både visstidsanställningar kopplade till specifika uppdrag, tillsvidareanställningar, samt uppdrag till dig som vill arbeta som underkonsult genom din egen firma.
Vi, dina administrativa chefer på Teambo Konsult, har lång erfarenhet av branschen och finns som ditt bollplank i vardagen. Vi är närvarande och vill att du ska känna dig trygg med din anställning hos oss.

Skicka din ansökan idag till ulrika.wallenius@teambo.se

Har du frågor, hör av dig till Ulrika på 0709-100318