Marknadsansvarig för skydds- och specialboende

Teambo startades år 2003 och den huvudsakliga verksamheten är att tillhandahålla boenden/lägenheter med tillsyn och psykosocialt stöd. Målgruppen för Teambo är familjer och individer över 18 år, som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden och som kan ha psykosocial problematik, missbruk, kriminalitet samt psykiska funktionshinder. Uppdragsgivare är i huvudsak socialtjänsten. Skydds- och specialboende riktar sig till personer som är i behov av skydd av olika anledningar, så som hotbild och hedersproblematik.

Vi söker nu en marknadsansvarig säljare, som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Teambo står inför en expansion och kommer även att starta verksamhet i nya geografiska områden.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att vara Teambos länk gentemot våra uppdragsgivare. I detta ingår att både hålla nära kontakt med befintliga uppdragsgivare och aktivt skapa nya kontakter och uppdrag runt om i landet och presentera vad vi har att erbjuda. Du kommer att aktivt delta i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete.

Arbetet utgår ifrån huvudkontoret på Ringön i Göteborg, men du kan komma att arbeta med hela landet som arbetsfält.

Kvalifikationer

Vi vill att du har utbildning inom socialt arbete, gärna som socionom eller annan lämplig liknande utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet från området, gärna den kommunala socialtjänsten. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med skyddsfrågor antingen från beställar- eller utförarsidan.

Som person är du affärsdriven, gillar utmaningar och är resultatorienterad. Du behöver ta ett stort eget ansvar för att bygga upp, driva och utveckla arbetet. Som person är du noggrann, trygg, har en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera.

B-körkort ett krav då det ingår resor i tjänsten.

Vi erbjuder

Heltid
Tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning
Start snarast eller enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal
Innan anställning behöver utdrag ur polisregistret lämnas

Vid frågor kontakta verksamhetschef Maria Bäcklund, 031-361 45 92 eller maria.backlund@teambo.se
Vi vill ha sin ansökan senast 180617
Mejla din ansökan med CV och personligt brev till maria.backlund@teambo.se

Mingel och föreläsning

Den 27 april i Malmö och 4 maj i Göteborg kommer vi ordna föreläsning i dokumentation ur skydd-och riskaspekten. Rebecca Svensson, socionom och föreläsare,  kommer att informera och diskutera kring detta. Ska bli mycket spännande och lärorikt. Vi kommer i samband med detta bjuda på mingel med tilltugg.

Vi söker socionomer i hela landet

Vi söker omgående erfarna socionomer

Vi söker erfarna socionomer i hela landet till uppdrag inom barn-och unga och försörjningsstödshandläggning. Du ska vara nyfiken, tycka det är roligt att ”vara ny på jobbet” och tycka om att hugga i. Kontakta oss genom att ringa eller mejla in ditt CV så kontaktar vi dej

Teambo Konsult söker socionomer i hela landet

Vi söker handläggare inom barn o unga-ärenden

Vill du bli vår nya kollega?

Teambo Konsult är ett auktoriserat bemanningsföretag specialisterat på rekrytering och uthyrning av socionomer på samtliga nivåer inom socialtjänstens verksamhetsområden.  Vårt uppdrag är att matcha erfaren och kompetent personal till viktiga tjänster inom socialtjänsten, vilket vi gör genom bemanning, rekrytering och andra former av skräddarsydda lösningar efter uppdragsgivarens önskemål.

Teambo Konsult åtar sig uppdrag i hela Sverige och söker nu rutinerad och kunnig socionom för utredningsuppdrag inom barn och unga.

Arbetsuppgifter

Handläggning och dokumentation samt utredning  av barn och ungas situation och behov enligt BBIC.

Kvalifikationer

Socionomexamen samt flerårig erfarenhet av utredningsarbete enligt BBIC gällande både barn och ungdomar. Erfarenhet av LVU-ärenden är en fördel och god dokumentationsförmåga ett krav. Erfarenhet av arbete med ensamkommande barn är ett plus.

Som person är du öppen för nya utmaningar, flexibel, lösningsfokuserad och effektiv. Du har ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll.

Teambo konsult erbjuder dig med ovanstående förutsättningar bland annat:

Goda arbetsvillkor i en utvecklande och positiv miljö tillsammans med oss.

Möjlighet till kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar.

Praktiskt stöd och hjälp från vår konsultsupport under tiden du är ute på uppdrag.

Naturligtvis har vi även kollektivavtal och erbjuder friskvård.

Anställning

Teambo konsult AB erbjuder en variation av anställningsformer, så kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur du vill jobba. Vi har både visstidsanställningar kopplade till specifika uppdrag, tillsvidareanställningar, samt uppdrag till dig som vill arbeta som underkonsult genom din egen firma.

Vi som arbetar på Teambo Konsult, har lång erfarenhet av bemanning och arbete inom socialtjänsten  och finns som ditt bollplank i vardagen. Vi är närvarande och vill att du ska känna dig trygg med din anställning hos oss.

Ansökan och information

Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande. Skicka CV och personligt brev till

ulrika.wallenius@teambo.se   eller via hemsidan www.teambokonsult.se

Har du frågor, ring Ulrika Wallenius 0709-100318.

Kom och träffa oss i Stockholm

Är du socionom med lång erfarenhet?

Den 6/7 har vi bokat plats på Boule&Bar i Rålambshovsparken i Stockholm. Vi ses klockan 18.00 för spel och efter det bjuder vi på mat.

Du får möjlighet att träffa oss och ställa frågor om konsultyrket och om Teambo Konsult

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till ulrika.wallenius@teambo.se eller hör av dej på 0709-100318

 

Träffa oss i Malmö

Är du socionom? Är du nyfiken på konsultyrket? Har du frågor som du vill ha svar på? Kom och träffa oss och några av våra konsulter på måndag 1/2  på Boulebar på Drottningtorget 8 i Malmö. Vi bjuder på boulespel, mat och mingel. Vi startar 17.45 men finns på plats från 17.00. Anmälan krävs till ulrika.wallenius@teambo.se

Detta är en förutsättningslös kväll som vi ser som ett lättsamt sätt att träffa oss och våra konsulter

Välkomna