Teambo Konsult AB söker rutinerad socionom för konsultuppdrag som handläggare inom ekonomiskt bistånd.
1 plats.
Vill du bli vår nya kollega?
Teambo Konsult är ett auktoriserat bemanningsföretag specialisterat på rekrytering och uthyrning av socionomer på samtliga nivåer inom socialtjänstens verksamhetsområden. Vårt uppdrag är att matcha erfaren och kompetent personal till viktiga tjänster inom socialtjänsten, vilket vi gör genom bemanning, rekrytering och andra former av skräddarsydda lösningar efter uppdragsgivarens önskemål.
Teambo Konsult åtar sig uppdrag i hela Sverige och söker nu rutinerad och kunnig socionom för handläggning av ärenden inom ekonomiskt bistånd.

Arbetsuppgifter
Utredning och handläggning av ekonomiska- och sociala förhållanden efter ansökan om ekonomiskt bistånd med målet att hjälpa individen bli självförsörjande. Samverkan med interna och externa samarbetspartners.

Kvalifikationer
Socionomexamen samt flerårig erfarenhet av handläggningsarbete inom ekonomiskt bistånd.
Som person är du öppen för nya utmaningar, flexibel, lösningsfokuserad och effektiv. Du har ett gott bemötande, är trygg i din yrkesroll och är van vid att delge beslut som innebär både bifall och avslag på ansökningar.

Teambo konsult erbjuder dig med ovanstående förutsättningar bland annat:
Goda arbetsvillkor i en utvecklande och positiv miljö tillsammans med oss.
Möjlighet till kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar.
Praktiskt stöd och hjälp från vår konsultsupport under tiden du är ute på uppdrag.
Naturligtvis har vi även kollektivavtal och erbjuder friskvård.

Anställning
Teambo konsult AB erbjuder en variation av anställningsformer, så kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur du vill jobba. Vi har både visstidsanställningar kopplade till specifika uppdrag, tillsvidareanställningar, samt uppdrag till dig som vill arbeta som underkonsult genom din egen firma.

Vi, dina administrativa chefer på Teambo Konsult, har lång erfarenhet av branschen och finns som ditt bollplank i vardagen. Vi är närvarande och vill att du ska känna dig trygg med din anställning hos oss.
Ansökan
Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Maila ditt CV till ulrika.wallenius@teambo.se

Har du frågor så ring Ulrika på 0709-100318

Click here to add your own text