Teambo Konsult erbjuder lediga socionomjobb – drömmer du om att arbeta som socionom?

Är du socionom? Sök jobb som socionomkonsult!

Är du en erfaren socionom som söker lediga jobb? Teambo Konsult erbjuder spännande och utmanande socionomjobb för erfarna socialarbetare i hela landet. Att arbeta som socionom är ett spännande och utvecklande uppdrag. Vi tillhandahåller uppdrag för handläggande socialsekreterare, socionomer och chefer. Förutom bemanning till socialtjänsten rekryterar vi även personer som blir direkt anställda av våra kunder. I en del av vår verksamhet hjälper vi också arbetsplatser med bemanning av chefer till Göteborg, Malmö, Stockholm och andra orter i Sverige. Läs mer om vår chefspool och seniorpool om du har gedigen erfarenhet och vill utmana dig själv med nya uppdrag eller fortsätta jobba som socionom även efter din pension. Nedan har vi sammanställt information för dig som vill arbeta som socionom eller som söker våra lediga jobb.

Att jobba som socionom hos Teambo Konsult

Att arbeta som socionom på Teambo Konsult ger dig riktigt bra anställningsförhållanden med fler personalförmåner, högre lön och större flexibilitet än du vanligtvis har som anställd av en kommun. Vi vill att du ska slippa lägga din tid på det administrativa och ser därför till att ditt uppdrag fokuserar på det sociala arbetet i så stor utsträckning som möjligt.

Våra konsulter är våra ambassadörer och det viktigaste vi har. Därför försöker vi skapa rätt förutsättningar för dem i deras socionomjobb. Vi menar att lustprincipen skall råda för dig som väljer att arbeta som socionom.

Vi, dina administrativa chefer, har lång erfarenhet av branschen som både socialsekreterare och chefer och finns som ditt bollplank i vardagen. Vi är närvarande och vill att du ska känna dig trygg i ditt socionomjobb. Att arbeta som socionom är ett utmanande och viktigt uppdrag – vi vill därför alltid finnas där för dig som väljer att jobba som socionom hos oss.

Läs vad några av våra konsulter berättar om sitt jobb som socionomkonsult hos Teambo Konsult >>

Vill du jobba som socionom hos oss?

Våra krav för våra lediga jobb är att du är en utbildad socionom och har lång erfarenhet som socialsekreterare och/eller chef inom socialtjänsten. Att arbeta som socionomkonsult innebär ofta pendling mellan olika orter i Sverige vilket betyder att det är önskvärt att du är flexibel. Flertalet av våra konsulter har uppdrag i sitt socionomjobb som sträcker sig från 2 månader till 1 år varefter man sedan kan bli placerad på annan ort – detta borgar för omväxling och utveckling i jobbet. På det här sättet ges du möjlighet att uppleva ny-på-jobbet-känslan gång efter gång.

Vi matchar lediga jobb för dig som är socionom

Då vi lägger stor vikt vid att matcha rätt uppdrag till rätt person, är vi angelägna om att ha en omfattande och kompetent pool av konsulter med varierad och bred erfarenhet. Kontakta oss gärna även om du inte står i begrepp att byta socionomjobb just nu. Vi får många förfrågningar och om du redan finns i vår konsultpool, är chansen stor att vi kontaktar dig om dina erfarenheter stämmer överens med vår uppdragsgivares förfrågan kring ett socionomjobb.

Fördelar med att arbeta som socionom hos oss

Som socionomkonsult arbetar du med det du är utbildad för och slipper organisationsfrågor och möten som många gånger är ganska frekventa i en kommun. Vi anser att det är viktigt att du kan fokusera på uppdraget som socionom så att våra uppdragsgivare skall få utbyte av din kompetens fullt ut.

Söker du lediga socionomjobb i Stockholm, Malmö, Göteborg eller någon annanstans landet?

Söker du lediga jobb som socionom? Vi är representerade i hela landet och vi välkomnar alla erfarna socionomer från norr till söder oavsett om du redan arbetar eller befinner dig mellan jobb. Många av våra socionomkonsulter har fått uppdrag hos oss efter att de spontant kontaktat oss för en förutsättningslös diskussion.

Registrera ditt CV hos oss

Vill du arbeta som socionom och känner du att detta kan vara något för dig? Tveka inte att registrera ditt CV i vår kandidatbank idag även om du har ett socionomjobb idag. Rätt som det är, dyker det rätta uppdraget för dig upp. I många fall får du som blir kallad på intervju också genomföra personlighets- och lämplighetstest. Du får naturligtvis ta del av resultaten efteråt och se vilka styrkor och utvecklingsområden testerna visar.

Har du frågor kring våra socionomjobb?

Vill du veta mer om vår rekryteringsprocess, hur vi matchar socionomjobb, hur det är att arbeta som socionom eller vår verksamhet i övrigt, är du välkommen att höra av dig via mail till ansokan@teambokonsult.se.

Tips inför din intervju

Ska du på intervju för något av våra lediga jobb som socionom? Dina förberedelser hjälper oss att matcha dig så bra som möjligt med ett socionomjobb. För att vara så väl förberedd som möjligt finns det några saker du kan tänka på inför din intervju hos oss.

  1. Läs på om tjänsten och förbered gärna frågor om t.ex. arbetsuppgifter och arbetsplats.
  2. Ta med namn och telefonnummer till ett par personer som vi kan kontakta för en referens.
  3. Kontakta oss alltid om du får förhinder och därmed inte kan komma på den bokade tiden.

Är du en utbildad socionom och söker lediga jobb? Tveka inte på att kontakta oss så svarar vi på dina frågor om våra socionomjobb eller hur det är att arbeta som socionom hos oss.